Ord fra styret i Januar 2024

Godt nyttår alle sammen!

Ja, da har vi allerede startet på det nye året, og vi I styret gyver på med friskt mot og mye spennende på agendaen.

I disse dager jobber vi med å få på plass alt til årsmøtet. Det vil si budsjett, årsplan og beretning til dere medlemmene.

Dette skal som kjent gå av stabelen i .-Sandvika 8.-10. mars, og vårt flotte lokallag i Oslo og omegn har vært til stor hjelp med organiseringen av hotell og annet praktisk i den forbindelse. Så stor takk til dere.

Vi har jo vært så heldige at vi har fått sexolog Bianca Shmidt til å holde foredrag om kropp og seksualitet for oss. Dette håper vi så mange som mulig ønsker å være med på og at temaet er noe som «treffer» og engasjerer.

Ellers jobber styret med å få avholdt leir som hele familien kan få glede av. Langedrag leirsted, er tenkt destinasjon. Der har de mange aktiviteter som både små og store kan hygge seg med sammen. Tenkt tidspunkt for dette er i august. Men mer informasjon om dette kommer fortløpende.

HELT PÅ SLUTTEN:

Dette var første del av en fra nå av månedlig oppdatering fra oss i styret, og vi vil med dette også minne dere på at hvis det er noe dere medlemmer lurer på, ønsker å vite mer om: Ta kontakt. Så skal vi se om vi ikke kan klare å få med noe om det aktuelle temaet i et av nyhetsbrevene.

Hilsen oss i styret.