Invitasjon til Sommerleir

Innbydelse til sommerleir
NB! Utsatt påmeldingsfrist til 01.07.19
Styret i Turnersyndromforeningen Norge vil informere om at vi år byr våre medlemmer i alle alder på familieleir.
Hvor? Røde Kors Senter, «Merket» i Tisleidalen-
Når? Ankomst torsdag, den 08.08.19. Avreise søndag, den 11.08.19-
Påmelding? Bindende og innen 01.07.19 til: gryfurlandmyhre@gmail.com Egenandel? Ja. Medlemmene betaler kr. 500,- per person-
For to år siden var vi samlet på Sørlandet. Vi brukte noen dager i Kristiansands dyrepark. Det var mange titalls medlemmer som bodde i Sjørøverlandsbyen, og selvsagt enda flere besøkende til parken. Mange vandret blant dyrene, badet i badelandet og opplevde en miniferie de husker enda.

I år har styret gleden av å ønske sine medlemmer til fjells! Vi har valgt en reise som tar oss til Tisleidalen. Det er ikke mange flere enn et hundrede fastboende der, men fisk er det mange av i elva! Dette lille dalføre har en elv som renner øst/vest mellom Valdres og Hallingdal. Merket ligger 750 meter over havet! Det kan bli kaldt om natten og været kan variere, så du bør du ta hensyn til dette når du pakker klær og skotøy.

Mange vil være kjent med Røde Kors sine aktivitetssentre fra før og vil derfor kjenne seg i trygge omgivelser. Rode Kors driver og eier bl.a. Eidene i Færder kommune, på Tjøme hvor noen av våre medlemmer har brukt både dager og uker.

Vi håper i år at omgivelsene i Tisleidalen byr på noen stunder der medlemmer kan samles som de vil, snakke sammen og bli bedre kjent med hverandre på senteret

«Merket». Før øvrig har vi lagt opp til et felles program med aktiviteter i Hallingdal og fått tilbud om noen felles aktiviteter på Merket.
De som vil ta buss eller tog til Hallingdal kan kontakte vertene for å høre mere om skyss til Merket. Deres verter fra styret er: Jere Livingstone Fore, 40226366 og Anne Lysne Dokken, 95886985. Vi gleder oss skikkelig til en god norsk høyfjellshelg på beste beste årstida.

Famileleir 2019, Program
Ankomstdagen, torsdag den 08.08. Ankomst; fra klokka 1500
Middag og fellesinformasjon; klokka 1700 Mulighet til sosialt samvær
Dag to, Bjørneparken, fredag den 09.08. Frukost fra klokka 0800

Avreise med buss klokka 1000
Ankomst Flå circa klokka 1130
Avreise tilbake til Merket circa klokka 1600

Middag på Merket circa klokka 1800 Kveldsaktiviteter? Forslag; hygge rundt bålet, quiz-lek
Dag tre, lørdag den 10.08.
Frukost fra klokka 0800-1000 Formiddagsaktiviteter fra klokka 1100
Lunsj fra klokka 1300 Ettermiddagsaktiviteter fra klokka 1500-1700 Middag fra klokka 1800

Kveldsaktivteter? Forslag; sosialt samvær, hygge ved bålet
Dag fire, søndag den 11.08.
Frukost fra klokka 0800-1000
Mulighet for felles aktiviteter fra klokka 1100-1300
Hvis «JA» til morgen aktiviter, lunsj fra klokka 1300 ellers Avreise
Jeg håper middagstidene passer til barna blant oss? Send en rask melding tilbake til Anne eller Jere om du synes dette ikke er tilfellet. Er det flere spørsmål rundt deres behov på turen, ikke nøl med å kontakte oss. Du kan også gå inn på Bjørneparkens hjemmesider for å orientere deg om deres tilpasninger passer deg!
Merkets hjemmesider har masse informasjon om stedet. Gå gjerne inn på deres hjemmesider for å lære mer. Jeg tillater meg her å sitere fra sidene deres om veien ditt.
Bil

Merket ligger i Valdres. Kjøreturen fra Oslo eller Drammen tar ca 2 timer og 45 min, og ca 5 timer fra Bergen. Merket ligger langs Rv51 i Tisleidalen mellom Fagernes og Gol. Følg E16 mot Fagernes og ta av Rv51 ved Leira. Følg riksvei 51 til Tisleidalen (ca. 2 mil). Avkjøringen til Merket er skiltet (rett etter Joker butikken) og senteret ligger ca 1 km fra hovedveien.
Buss
Skal du reise med buss er Valdresekspressen et godt alternativ siden de dekker Oslo, Gjøvik og Bergen. Ta kontakt med oss om du ønsker henting fra Gol eller Fagernes.
Tog
Du kan ta NSB- toget fra Oslo og Bergen og gå av på Gol stasjon. Fra stasjonen går det lokalbuss til Fjellbu i Tisleidalen eller du kan ta kontakt med oss så ordner vi henting.