Ungdomsleir i Trondheim

Styret har gleden av å invitere til ungdomsleir i Trondheim oktober 2020.

Dette er i utgangspunktet en samling vi skulle hatt nå i sommer, men vi har valgt å utsette på grunn av den spesielle situasjonen med coronavirus vi har hatt.

Alle jenter med TS i alder 12 – 17 år har muligheten å være med når vi nå inviterer til ungdomscamp Vi i styret stiller godt bemannet med voksne for å passe på at jentene får en god helg sammen, men det er selvsagt lov å stille med forelder.

Når? Vi tar en langhelg fra torsdag 1 oktober og hjemreise søndag 4. oktober 2020. Vi møtes torsdag kveld for felles samling og mat.

Hvor? Vi skal bo på Scandic Solsiden et hotell som ligger midt i sentrum av Trondheim by.

Planlagte aktiviteter:

Torsdag kveld møtes vi for sosialt samhold og mat.

Fredagen tar vi en tur til Pirbadet – et stort innendørs badeanlegg lokalisert på Brattøra i Trondheim.

Lørdags formiddag besøker vi Rockheim et museum lokalisert i Trondheim som tar for seg popmusikk fra 1950 tallet og fram til i dag. Vi tar forbehold om hva jentene ønsker seg og hva det er stemning for når det gjelder aktiviteter, det vil selvsagt bli muligheter for egentid også

Påmelding og egenandel:

Egenandel vil være kr. 1000 per hode. Dette gjelder uansett om det er barn eller en forelder som melder seg på. Prisen for et barn pluss forelder vil da komme på 2000 kr. Vi i styret er klar over at dette er noe høyere egenandel enn hva vi har operert med tidligere, årsaken til dette er den økonomiske situasjonen foreningen er i og sparetiltak vedtatt på årsmøte 2020. Alt av felles aktiviteter herunder svømmehall og Rockheim og eventuelt andre felles aktiviteter vi velger å gjennomføre vil være dekket av egenandel. Middag alle tre kveldene vil bli dekket av foreningen. Vi i styret har besluttet at lunsj fredagen og lørdagen sponses desverre ikke. Alle netter på hotellet pluss frokost er inkludert i egenandel. Reisevei til og fra Trondheim sponses ikke, dette må hver og en ordne selv.

Når det gjelder måltider er ikke alt på plass enda, det vil komme mer info, men om det finnes allergier eller spesielle hensyn er det fint om vi får beskjed

Frist for påmelding tirsdag den 1. september 2020.

Egenandel betales til kontonummer 0531.08.42054

For eventuelle spørsmål og påmelding ta kontakt med Anette Jacobsen tlf 41650657 eller turner.syndromforening@gmail.com

Kontaktinfo til alle vi som sitter i styret ligger ute på nettsiden til foreningen om det skulle være noe.

Velkommen til Trondheim.

Sommerhilsen fra Lisbeth og Anette.