Ungdomsleir 2018 for alderen 12 til 18 år

Ungdomsleir 2018

Gjøvik, 28. Juni til 1. Juli

Turner Syndromforeningen Norge vil inviter alle jenter med Turner Syndrom i alderen 12-18 år til årets ungdomsleir. Foreldre er også velkomne. Leiren er på Quality Strand Hotell Gjøvik og tema for årets samling er Styling & Mote. Vi får besøk av en stylist som blant annet vil kunne vise jentene hvordan man finner de klærne som best passer sin kroppsfasong. Her vil jentene få prøve litt forskjellige klær så dette tror vi blir moro! Det blir også mye tid til sosialt samvær.

Vi åpner med Pizzabuffet torsdagen kl 19 før det braker løs fredag morgen. Langhelgen byr også på en dag i Hunderfossen Familiepark og en tur i Gjøvik Klatrepark.

For de som ønsker det så stiller foreningen med en person på Oslo Sentralstasjon og en person på Gardermoen som samler opp de jentene som reiser alene for felles reise videre til Gjøvik.

Påmelding skjer ved å sende mail til Gry Furland Myhre på gry.furland@turnersyndrom.no. Påmelding er bindende og ikke gjeldene før innbetaling av egenandel på 500kr per person til kontonummer 0531 08 42054 og medlemskontingent til foreningen innen 20. Mai.
Merkes med: Ungdomsleir

Husk å opplyse om eventuelle matallergier samt si ifra om dere møter på Oslo S, Gardermoen eller hotellet!

Ved spørsmål ta kontakt med

Anne Lysne Dokken mob: 95886985 eller

Oda Christine Gadderud mob: 99393275

Vi gleder oss til en flott leir med dere!

Klem fra Anne og Oda